Set oglinzi Paradise Rosu

Produs nou

Set oglinzi Paradise Rosu

Set modern de oglinzi, compus din 12 piese (cercuri din plexiglas rosu si oglinda) ce ofera multe posibilitati de dispunere. Dimensiune pentru aranjarea din imagine (suprafata necesara pentru montaj): 72 X120 cm ( 1 piesa cu diamentrul 40cm; 1 piesa cu diamentrul 30cm; 2 piese cu diamentrul 20cm; 2 piese cu diamentrul 15cm; 6 piese cu diamentrul 10cm;Mai multe detalii

378,00 lei

Comandati rapid printr-un singur click
Introduceti numele, numarul de telefon si email-ul, iar expertii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp pentru a confirma detaliile comenzii dvs.!
Anuleaza    
.
Comanda rapida
Fara inregistrare

Informații

Set oglinzi Paradise Rosu

Set modern de oglinzi, compus din 12 piese (cercuri din plexiglas rosu si oglinda) ce ofera multe posibilitati de dispunere. Dimensiune pentru aranjarea din imagine (suprafata necesara pentru montaj): 72 X120 cm ( 1 piesa cu diamentrul 40cm; 1 piesa cu diamentrul 30cm; 2 piese cu diamentrul 20cm; 2 piese cu diamentrul 15cm; 6 piese cu diamentrul 10cm;

Montajul se realizeaza cu usurinta datorita benzilor dublu adezive de pe spatele fiecarei oglinzi.

Oglinzile acrilice sunt o alternativa moderna si mult mai sigura pentru oglinda tranditionala. Produsele noastre sunt realizate din oglinda acrilica cu grosime de 3 mm, taiate pe laser. Oglinda are folie de protectie ce trebuie indepartata si benzi dublu adezive pe spate, pentru montaj usor.

Oglinda acrilica are:

  • O rezistenta de 17 ori mai mare la impact decat oglinda clasica din sticla de aceeasi grosime;
  • O greutate de doua ori mai mica decat oglinda clasica.
  • Aceeasi reflexie ca o oglinda de sticla.

Inainte de a cumpara oglinda, va rugam sa verificati ca suprafata de montaj sa fie dreapta, In cazul in care suprafata este denivelata reflexia va fi distorsionata.

Toate produsele Wooden Craft invest sunt realizate in atelierul nostru, fapt ce ne permite un termen de livrare mult mai rapid, un bun control asupra calitatii produselor, precum si o flexibilitate mare in ceea ce priveste personalizarea produselor conform dorintelor clientilor nostri. In realizarea produselor folosim materiale de cea mai buna calitate, pe care le asamblam cu mare atentie.30 alte produse în aceeași categorie: